Bugun...


Asuman Dokuzlu

facebook-paylas
nedir bu ülkenin sizden çektiği
Tarih: 19-04-2024 16:24:00 Güncelleme: 19-04-2024 16:24:00


Adam, meşhur olmak için zemzeme abdestini yapmış.  Ablamız da eski konumunun verdigi eziklik, bulunduğu konumun rahatlığını kullanarak aynı işi yapmış, ıstakoz yiyerek, kendi ismiyle kamu oyunu meşgul ederek meşhur olmuş. Kadın sırıta sırıta grup toplantısına giriyor, ağzı kulaklarında sanki o ağızla, vatandaş açken hiç ıstakoz yememiş gibi.
 Hergün içlerinden birinin başka bir rezaletiyle kamuoyu meşgul ediliyor aynı zamanda utanç verici olarak dünya ülkelerine malzeme oluyoruz. Çok yazık! Türkiye Türkiye olalı böyle zulüm, hiç böyle rezillik görmemiştir.
  Kasalar boş, ülke borç içinde yüzerken, adam kredi talep ettiği Dünya Bankasının, ülkenin sonunu getirip, kalan üç beş metre kare yeri de bizden almak için dayattığını, son muhtesem oyununu, biz görüyoruz da, üç kuruşluk kredi alıp sadece gösteriş yapmak için ( asla ülkenin ekonomisini kurtaracak bir çözüm olmayacak) vatanımızı getirdiği halin farkında ya da olmayarak sattığını üzülerek seyrediyoruz.  Sanki azmış mültecilerin daha da katlanacağını, istihdamda kendi ülkemin genci yararlanamazlar işsiz ve parasız bazen aç dolaşırken başımıza sırf sizin beceremediğiniz ekonomi yüzünden ördüğünüz çoraplar bini aştı. Yetmedi mi elin döküntülerini ülkeye soktuğunuz? 
Kimseyi sokmayın, 
para almayın, 
artık çalmayın. YETER!
Vatandaş size "BİTTİ" dedi daha anlamadınız mı, anlamak istemiyor musunuz yoksa anlamamış gibi mi yapmak istiyorsunuz?
 Çare yok , bittiğine sadece vatandaş karar verir, siz değil. Bunu anlayan anladı, siz de anlayın artık. Yıllardır almış gibi yaptığınız seçimler geçerli, bizim anamızın AKSÜTÜ gibi helal oylarımız geçersiz öyle mi? Siz geçersizsiniz, artik miyadınız doldu, tedavülden kaldırılacaksınız, eskidiniz, yordunuz YETER! bi gidin artık. Vatandaş "BİTTİ" dedi daha başka ne desin. Burası LAIK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ!
VATANDAŞ SİZİ İSTEMİYOR!
BİİİİTTİİİİİİİ!!!!!!!



Bu yazı 262 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI