Bugun...


Asuman Dokuzlu

facebook-paylas
Her şey çok güzel oldu
Tarih: 05-04-2024 23:50:00 Güncelleme: 05-04-2024 23:53:00


Seçim seçim, o da geldi geçti ama en önemlisi AKP yi deldi geçti. Her şey çok güzel oldu bunun devamı da gelecek umarım. Daha ilk günden hevesimiz kursağımızda kalmasaydı çok iyi olacaktı. Acaba dedim; erken mi sevindik? Bunlar başımızdayken ne zaman mutlu olduk ki? Yine burnumuzdan getirdiler. Kendileri yaptiysa doğru, başkaları yaptıysa yanlış oldu yirmibeş yıldır. Hep onlar haklıydı, biz haksız! Bunun doğru olmadığını biz biliyorduk, onlar biliyordu, onlar bunu bizim bildiğimizi biliyorlardı ancak hiç utanmıyor, bundan rahatsız olmuyorlardı. Şimdi de aynı durum zuhur ediyor. Haksız olduklarını, senelerdir seçimlerde adil yarışılmadığını, daima çaldıklarını ve bunu bizim bildiğimizi bildikleri halde buna devam ettiler. Alıştılar ya, bu yolla kazanmaya halen devam edeceklerini sanıyorlar. Bu devran böyle dönmez, elbet olacaktır bir sonu. İşte sonu! 
Vatandaşta bıçak kemiğe dayanmış, elle tutulacak hiçbir şey kalmamıştır ve nihayet uyandı, geçte olsa uyandı. Tam, umutlarımız sona eriyorken, birden güneşimiz tekrar doğdu, tekrar aydınlandı dünyamız, umut oldu, gelecek oldu bize. Yirmibeş yıldır üzerimize çöken ağırlık, karanlık kalktı hafifledik. Enerjisi değişti ülkemin, ülkemin insanlarının. 
   Dünyaya farklı gözle bakmaya başladık bir anda. İnsanlar sokaklarda oyun oynuyor, dans ediyor benzin pahalıymış kimin umurunda, parktan çıkarmadıkları arabalarını çıkartarak konvoy yaptılar, kazanmanın verdiği sevinçle. Herkes birbirini kutluyor öpüyor, sarılıyor. HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK! Tabii bizi bekleyen gelecek günlerin çok kolay olmadığını biliyoruz. Biz şimdi yerel seçimi kazandık ya, iki ay sonra bu yandaşlar ekonominin sorumlusu olarak CHP yi suçlarsa hiç şaşırmayacağım, çünkü bu kadarcık beyinle bunu anlamalarını beklemiyorum. 
  Sahi bir şeyi çok merak ediyorum; kıyma ne zaman beşyüz tl den aşağıya düşer? Her ne kadar yandaşlar ve sahipleri "Türkiye'de aç insan yok" derken, biz koltuk derdindeyken, birçok insan evlerinde çocuklarıyla birlikte açlıkla boğuşuyor da. Bir de çok önemli gördüğüm bir şeyi tekrarlamak istiyorum. Her halde, durmadan her davranışlarıyla ve uygulamalarıyla Türkiye'yi laik ve Demokratik bir ülke olmaktan çıkarıp ŞERİAT getirmeye çalışanlar umarım kesin ve net anlamışlardır TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK!



Bu yazı 325 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI