Bugun...



BAŞKAN ÇERÇİOĞLU KOÇARLILI VATANDAŞLARI ŞEHİR TİYATROLARI İLE BULUŞTURDU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sevilen tiyatro eserlerini ilçelerde yaşayan vatandaşlar ile buluşturmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-11-2024 16:01

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU KOÇARLILI VATANDAŞLARI ŞEHİR TİYATROLARI İLE BULUŞTURDU

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından Koçarlılı vatandaşlar için sergilendi. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın usta oyuncuları tarafından sergilenen oyuna, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kadın cinayetlerine ve kadına karşı şiddete trajikomik bir şekilde dikkat çeken oyunun sonunda Koçarlılılar, oyuncuların performanslarını ayakta alkışladı.

Mevlüt Şahinci Konferans Salonu’nda sergilenen oyunu vatandaşlar ilgiyle izledi. Koçarlılı sanatseverler, ilçelerinde gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

"Şimdi Ne Olacak?" oyununun bir sonraki gösterimi 29 Kasım Cuma günü saat 20.30’da Germencik ilçesinde bulunan Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Sevilen eser Germencik’in ardından Yenipazar ve İncirliova ilçelerinde de vatandaşlar ile buluşacak.




Bu haber 407 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI