Bugun...


Memur Maaşları Ödenebilecek Mi?
Tarih: 03-11-2023 15:32:22 Güncelleme: 03-11-2023 15:32:22 + -


AK Parti İktidarı bugün çok şükür ki “Memur Maaşları Ödenebilecek Mi?”, “Kuyruklarda Sıra Bize de Gelebilecek Mi?”, “IMF Bize Onay Verecek Mi?” Gibi sorulardan bu toplumu kurtarmış, gündemi okuyamayan siyasi partilerin yerine de dünya gündemini okuyarak ve hatta onların yerine de siyaset yaparak bugün küresel ölçekte yaşanan ekonomik krizin vatandaşı en alt düzeyde etkilemesi noktasında var gücüyle çalışır hale gelmiştir.

facebook-paylas
Tarih: 03-11-2023 15:32

Memur Maaşları Ödenebilecek Mi?

Vatandaşını küresel enflasyona ve onun ülkemizdeki yansımalarına ezdirmeyeceğini her fırsatta ifade eden hükümetimiz; ne küresel krize ne de fırsatçılara izin vermeden bu süreci en makul düzeyde atlatabilmenin çalışmalarını sürdürmektedir. 

Yerli ve milli sanayi hamlesi ile üretimdeki büyük ivmenin kimleri ne kadar rahatsız ettiğini kamuoyu 20 yıldır izlemekte ve bu yönde seçimini yapmaktadır. 

Diğer siyasi partilerin şapkasını önüne alarak yapmaları gereken özeleştiriyi kamuoyu merakla beklemektedir. Zira önümüzdeki yerel seçimlerde okunamayan kamuoyu beklentilerini en iyi şekilde okumayı becerebilen bir siyasi parti olarak AK Parti, 20 yıldır olduğu gibi yine kazanacak, vatandaşın istekleri nispetinde yatırımlarına ve yönetimsel beklentileri nispetinde projelerine devam edecektir. 

Gerek ülke genelinde gerekse Aydın özelinde yapılan yatırımları görmek istemeyen, kafasını başka yöne çevirenleri kamuoyu izlemekte ve seçim öncesinde beklentilerini bu siyasi vizyonsuzluğa emanet etmeme noktasında kararını güncellemektedir. Tam da milyonlarca liralık Aydın-Denizli Otobanının Kuyucak/Denizli tarafının hizmete açıldığı gün Aydın’a yatırım yapılmadığını ifade etmek, önemli bir vizyonsuzluk ve art niyet göstergesidir. Aydın’a hiç yatırım yapılmamış gibi göstermeyi bir siyasi ahlak göstergesi olarak Aydınlıların takdirine bırakıyoruz. 

Seçime yaklaştıkça siyasi etiğin geldiği noktayı Aydınlıların takdirine bırakırken, bu yarışı AK Parti kanadının kişiler üzerinden değil bir vizyon yarışı olarak devam ettireceğini bildirmek isteriz. 

Milli iradenin tecellisi noktasında partimiz her zaman kamuoyunun takdirine saygı göstermiş ve demokrasiye olan inancıyla her zaman kazananı tebrik etmeyi de bilmiştir. 

Türk siyasi tarihinde en uzun iktidar olmayı başarabilmiş bir siyasi partinin vatandaş nezdinde ne denli kıymetli olduğu noktasında bir tartışmaya veya bir yarışa zaten gerek yoktur. Matematiksel veriler okumak isteyen herkes için ortada durmaktadır.

Ozan ANCIN
AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı




Bu haber 215 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI