Bugun...


Refik Sazan

facebook-paylas
YEREL BASIN BÖLGE HALKININ SESİDİR…
Tarih: 24-11-2023 14:40:00 Güncelleme: 24-11-2023 14:40:00


Ayrımcılık yapmadan yörenin tanıtımına katkıda bulunan ve yörenin sorunlarını dile getiren yerel basın tarafından yöneticilere aktarılan bilgilerle bölgeye ait yerel kültürün zenginleşmesi ve korunması sağlanır. Yerel yönetimlerin toplumla ilişkiler kurmasında aracılık görevi yapar. Demokrasinin sağlıklı bir şekilde işleyebilmesinde gereklilik olan özgür , bağımsız yerel basının tarafsızlığını koruyabilmesi için teknolojik alt yapı ,donanım gibi uygun ortamların sağlanması gerekmektedir.

Bir zamanlar Milli Mücadeleye renk katan , güç veren yerel basın, bugün maalesef varlık mücadelesini sürdürme çabası  vermektedir. Ekonomik zorluklar içerisinde  kısıtlı imkanlar dahilinde yayın yapmaya çalışan yerel basın ve yayına destek açısından belediyeler İl ve İlçelerdeki yerel gazetelerden belirli sayıda alıp kafeler, otobüs  duraklarına koyacağı kutularda vatandaşlara ulaştıramaz mı?

Yerel medyamızı güçlendirelim. Her dükkana hatta her eve bir yerel gazete girsin. Bu özgür basın için de  demokrasimiz için de bize umut olacaktır.

ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ BASIN SİZİN SESİNİZ İÇİN YEREL GAZETELERE DESTEK VERELİM..



Bu yazı 448 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI