Bugun...



Koçarlı mezarlıkları bayrama hazırlanıyor

Koçarlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik ekipleri, Kurban Bayramı öncesi mahalle mezarlıklarında kapsamlı temizlik ve bakım onarım çalışması yaparak bayram ziyaretlerine hazırlıyorlar.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2023 18:09

Koçarlı mezarlıkları bayrama hazırlanıyor

Mezarlıklarda yıl boyunca temizlik, bakım onarım gibi çalışmalarını sürdüren Koçarlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın talimatı ile vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince yoğun olarak ziyaret ettiği yerler arasında bulunan mezarlıklarda detaylı temizlik yapıyor.

Vatandaşların daha temiz ve ferah şekilde Kurban bayramlarını geçirerek mezarlık ziyaretlerini yapmaları için çalışmaları hızlandırdıklarını ve vatandaşların gönül rahatlığıyla ziyaret edebileceğini belirten Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Ebediyete intikal etmiş yakınlarımızı ve büyüklerimizin ebedi mekânlarında ziyaret etmek isteyen hemşerilerimiz için belli dönemlerde yaptığımız temizlik çalışmasını bu kez Kurban Bayramı öncesi daha detaylı olarak gerçekleştiriyoruz. Bayramda yakınlarının kabirlerini ziyaret edecek vatandaşlarımız için temizlik personelimiz hummalı bir çalışma yapıyorlar. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla kabir ziyareti yapabilirler” dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların huzurlu bir şekilde mezarlık ziyareti yapmaları için mezarlıklarda başlatılan temizlik çalışmaları doğrultusunda fidan dikimi, mezarlık alanlarında genişletme çalışması, ot temizliği, ağaç budama, yürüyüş yollarının onarımı ve bakım çalışmalarını yapıyorlar.




Bu haber 127 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI